Doggy Walkers

Behöver du assistans med rastning av hunden?


passar det inte i hop med vardagspusslet? Tex När du är sjuk, på jobbet, eller bortrest? ja i princip när som helst när du inte hinner. 


Då kanske detta är en lösning för dig!


Ingen hund mår bra av att sitta instängd 6-8 timmar per dag, utan att få röra på sig, uträtta sina behov eller få psykisk stimulans. Detta sköter jag om och ser till att din hund får medan du är på jobbet. På så sätt mår din hund bra, och du kan helt koncentrera dig på jobbet, vetandes om att din hund får det den behöver hemma.


Här nedan följer lite allmän information angående promenaderna. Du får självklart kontakta mig med egna förslag på hur Ni vill att jag ska göra med just Er hund. Vi kan då gemensamt diskutera oss fram till ett pris som passar för just Er situation.


Drar Er hund i kopplet, skäller på andra hundar eller liknande så behöver Ni inte oroa Er, detta är inget hinder för mig. Jag är van från förut med det mesta, och kommer att rasta Er hund i alla fall :)


Det som krävs för att jag ska rasta Er hund är att hunden har koppel + halsband/sele. Dessa saker ska ligga färdigt framplockade så att jag lätt hittar dem då jag kommer. Jag använder mig av godis för att belöna hunden vid promenaderna, och för att han ska få en positiv bild av mig. Om du vill att jag använder ett visst sorts godis, så ska detta finnas i hemmet vid tiden för rastningarna och vara färdigt framplockat så att jag lätt hittar det.Jag åker runt och rastar hundar mellan klockan 09.00 - 15.00 på vardagar. Priser:

Vardagar 150kr/Per Promenad
Helger 250kr/Per Promenad

Promenaden tar ca 60min.


bensinkostnader ingår i dessa priser.Observera att det är hundens egen försäkring som gäller vid promenaderna!Skapa en gratis hemsida du också!
Cybersite.se skapar du hemsidan snabbt och enkelt med färdiga designmallar

Låter detta som en bra idé ?


Skaffa en gratis hemsida på Cybersite.se