W.D

Vi på W.D.M K-9 har valt att satsa på allt som har med hundar att göra men framförallt på hundarnas naturliga beteende och föda. Vi tycker att hundarna ska äta så naturligt som möjligt och tränas på ett bra sätt utan våld eller elhalsband. Det jag menar är att använda hundens naturliga kontakt och tillgångar och träna med possitiv belöning & förstärkning. 

Alla hundar måste få utlopp för sina naturliga beteenden för att bli en mer harmonisk och balanserad hund.
Alla hundar älskar att jobba, så hitta ett jobb som passar just din hund och det är framförallt huvudet som behöver jobba så vi skulle säga såhär att 70% huvudet och 30% motion.

 

 

Vi skulle säga att den största orsaken till hundproblem är att hunden är understimulerad och uttråkad, så försök att hitta på saker med hundarna och glöm inte att vara roliga och ha kul tillsammans med din hund, det ska vara kul att ha hund och att vara hund.

Vi har även en skyddshundsgrupp för Svenskskydd/Personskydd

W.D.M K-9 Dogsport är en öppen skyddshundsgrupp för träning till tävling, tjänst eller Personskydd. Vårat mål är att få vara med från valp och förhoppningsvis vara med hela vägen till tävling. Vi hälsar alla hjärtligt välkommen att träna med oss.


Vi går under SBK´s Regler och rekomendationer.
Vi använder oss enbart av godkända Brukshundsraser. 

Vi driver också Anti Dogfight Sweden som är till för att visa att vi inte tolererar hundslagsmål eller någon form av hundvåld där hunden lider.


Vårat mål är att samla in pengar och begangnade hundartiklar för att sponsra Hundstallet. Försäljningen av t-shirts, klistermärken och insamlingar på tävlingar och mässor går också dit.Anti dogfight

 

Namn:

E-post:  

Ämne/Rubrik:

Meddelande: 

Vad tycker du om W.D.M K-9?Skaffa en gratis hemsida på Cybersite.se
Besökare idag: 0
Denna månad: 0
Totalt: 3834